Anamaria Prodan, reacție șoc după bătaia cu Reghe. Ce a dezvăluit

Anamaria Prodan, reacție șoc după bătaia cu Reghe. Ce a dezvăluit

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă, vineri seara. Cei doi au ajuns la secția de poliție.

Polițiștii au emis două ordine de restricție pentru cei doi protagoniști din conflict.

Gigi Becali regretă situația prin care trece acum antrenorul lui Neftchi Baku: „Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a declarat Becali când a auzit de conflictul dintre Anamaria Prodan și antrenor.

"Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte", a mai spus Gigi Becali despre Laurențiu Reghecampf, potrivit stirilekanald.ro.

Anamaria Prodan și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, s-au bătut în fața vilei de la Snagov. În imaginile filmate cu telefonul mobil se vede cum cei doi își împart pumni.

„Îmi era scârbă să-l bat!” Anamaria Prodan se apără după ce a fost acuzată că a premeditat conflictul cu Reghecampf

"Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui... înțeleg că s-a dus la INML... dar până dimineața... se duce orice urmă de alcool.
Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă... nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l jignesc”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Comenteaza