Anamaria Prodan pune avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf: „Mi se pare cumplit”. Cum a comis-o antrenorul

Anamaria Prodan pune avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf: „Mi se pare cumplit”.  Cum a comis-o antrenorul
| Foto: as.ro

Anamaria Prodan i-a declarat război total lui Laurenţiu Reghecampf. Prodanca s-a decis să pună avocaţii pe antrenor.

Anamaria Prodan e într-un război total cu Laurenţiu Reghecampf. Ultimele informaţii legate de antrenor au scos-o din sărite pe agentă care s-a decis să acţioneze în consecinţă. Anamaria Prodan s-a decis să pună avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu glumeşte. S-a spus că Laurențiu Reghecampf și-ar fi premediat ieșirea din căsnicie. Antrenorul ar fi blocat banii familiei din anumite conturi.

Ar fi investit într-o firmă cu actuala parteneră și cu fiul lui cel mare. La aflarea acestor veşti, Anamaria Prodan a luat foc şi a decis să ia măsuri. „Avocații vor merge pe firul acestei povești, o să văd exact despre ce este vorba. Am aflat, ca și voi, din presă, nu vreau să comentez pentru că mi se pare cumplit și vreau să ieșim în evidență, eu și copiii mei, numai prin lucruri mărețe”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Vedeta nu se opreşte aici. Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf.  „Este o poveste unde avocații se voi uita foarte atent, este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan sau cu numele copiilor mei și nu vreau vreodată să cobor în această mocirlă ordinară. Este o poveste nedemnă pentru Laurențiu Reghecampf iar, dacă a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă! Știi ce se întâmplă cu trădătorii! Pentru mine capul plecat sabia îl taie primul”, a mai spus agentul.

Mai mult, Anamaria Prodan a luat măsuri dure în privinţa proprietăţilor pe care le avea în Dubai. Le-a vândut pe toate. „Mai am un apartament. Casa nu mai e! Am plecat de aici!”, a încheiat Anamaria Prodan, conform sursei citate, potrivit as.ro.

 

Comenteaza