Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna?! ”A spus-o așa...să dea bine la reviste”. Totul a ieșit la iveală

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna?! ”A spus-o așa...să dea bine la reviste”. Totul a ieșit la iveală
| Foto: Fanatik.ro

Anamaria Prodan este acuzată de colegii săi că minte presa ca să dea bine în fața oamenilor.

Prezentă la PlaySport LIVE, fiica lui Ilie Balici a dat cărțile pe față despre triunghiul amoros Eugen Trică, Anamaria Prodan și Lorena Balaci. Aceasta din urmă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre celebra impresară.

Lorena Balici dezminte povestea lansată în spațiul public de Anamaria Prodan, conform căreia i l-ar fi ”furat” pe Eugen Trică. De-a dreptul șocant este că Prodanca s-ar fi căsătorit din răzbunare cu Tibi Dumitrescu, fostul iubit al rivalei sale.

Consoarta lui Reghe a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a fost la un pas să se mărite cu Eugen Trică, în trecut. Dar din cauza Lorenei Balaci, măritișul nu a mai avut loc. În prezent, Anamaria o consideră vinovată pe Lorena de faptul că nu a mai ajuns la altar cu Trică.

Fiica lui Ilie Balaci nu susține declarațiile făcute de Prodan cu privire la Eugen Trică. În opinia sa, lucrurile au stat diferit.

„Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Ana la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este. M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon. Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta.”, a declarat Lorena Balaci pentru Playsport Live.

Deși nu-i place să se declare învinsă, iată că Anamaria Prodan a fost lăsat-o cu ochii în soare chiar de bărbatul pe care îl iubea și cu care se visa în fața altarului. Momentul în care a părăsit-o Eugen Trică pentru Lorena Balaci a făcut-o pe vedetă să-și spună: „eu sunt numărul unu”.

Deoarece s-au spus atâtea neadevăruri despre Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fiice ale Anei și fostul iubit al Lorenei, cea din urmă a vrut să lămurească situația.

„Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte, foarte, mult timp. O relație de prietenie de când el juca baschet, eu jucam baschet, ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi rupsese. Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului.”, a spus Lorena Balaci, potrivit playtech.ro.

Comenteaza