Anamaria Prodan l-a uitat deja pe Reghe. Vedeta a făcut anunțul despre o nouă relație..

Anamaria Prodan l-a uitat deja pe Reghe. Vedeta a făcut anunțul despre o nouă relație..
| Foto: ziareonline.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 15 ani de căsnicie.

Relația lor nu mai poate fi salvată, pentru că deja au fost depuse actele de divorț și procesul este în plină desfășurare în acest moment. Deși a suferit mult, Anamaria Prodan arată că este tare și capabilă să înceapă o nouă relație, alături de un om bun.

Anamaria Prodan poate iubi din nou

Anamaria Prodan este extrem de rănită după ce s-a despărțit de Reghe, dar găsește ceva bun în toate lucrurile care i se întâmplă. Ea ține mereu să precizeze că nu mai există nicio șansă de împăcare deoarece tatăl copilului său a greșit și a tradăt-o și nu ar putea trece peste asta.

În schimb, este singură că locul lăsat liber de antrenor va fi ocupat de o persoană bună, care o merită și care îi va schimba complet viața și o va învăța să iubească din nou.

”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan.

Deși dorește să dea dovadă în continuare că este o femeie cât se poate de puternică și că poate trece peste orice, indiferent de situație, Anamaria Prodan a recunoscut că îi este rușine să mai iasă pe stradă în ultima perioadă, pentru că este asaltată de oameni. S-a săturat ca toată lumea să îi amintească de ce se întâmplă.

Prodanca trăiește clipe de coșmar din cauza tuturor fotografiilor, videoclipurilor sau informațiilor pe care le vede sau care îi sunt trimise de către fani.

Anamaria Prodan, complet dezamăgită de Reghe

Anamaria este foarte dezamăgită de ce a putut face soțul ei. Nu-și explică de ce a ales să-și părăsească familia, să-și neglijeze copiii și să lase însărcinată o altă femeie, dar mai ales să blocheze accesul la conturile din Dubai, în condițiile în care acestea nu îi aparțineau decât lui, ci erau ale familiei.

Anamaria Prodan se gândește la faptul că părinții ei se întorc în mormânt când văd în ce ipostază le este pus numele, în condițiile în care ei toată viața au fost oameni cunoscuți, așezați. Cât despre copiii ei, speră că vor găsi puterea să treacă peste acest eveniment, dar consideră că le va fi foarte greu, pentru că niciodată nu au mai trecut prin situații atât de penibile și ea a încercat mereu să-i protejeze.

”Părinții mei se întorc în mormânt și chiar și tatăl lui, care a fost atât de mândru de copilul lui și de familia lui și noi atât de mult am muncit ca să ajungem cine suntem astăzi. Copiii mei, la 22, 21 și 13 ani, Luca 19 ani, nu cred vreodată că și-au dorit sau și-au imaginat să ajungă în această mocirlă. (…) Deja este atât de deranjant. Vă rog să mă credeți că îmi este rușine să ies pe stradă, și mie și copiilor”, a mărturisit Anamaria, potrivit ziareonlne.ro.

Comenteaza