Anamaria Prodan iubește din nou! Cum s-a afișat impresara alături de noul său partener

Anamaria Prodan iubește din nou! Cum s-a afișat impresara alături de noul său partener

Anamaria Prodan pare să fie trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf și să iubească din nou. 

După ce, în urmă cu câteva zile, a postat prima imagine alături de noul iubit, Anamaria Prodan nu se mai ascunde și pare mai fericită ca niciodată. Impresara s-a afișat cu partenerul său, dar a preferat să nu îi dezvăluie și chipul bărbatului care o face fericită.

Vedeta a preferat, în continuare, să păstreze misterul în ceea ce privește identitatea bărbatului, de aceea, nu i-a dezvăluit chipul. Cert este un lucru: impresara radiază de fericire de când este implicată în noua relație.

După ce a postat prima imagine cu iubitul său, Anamaria Prodan a mărturisit că se poate declara o femeie fericită, iar partenerul său se comportă exemplar cu ea.

În plus, impresara a spus că preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor, de aceea a ales să nu îi dezvăluie chipul bărbatului.

Despre noul partener al Anamariei Prodan se știe faptul că nu locuiește în România, iar cei doi se înțeleg de minune.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Comenteaza