Anamaria Prodan implicată într-un dosar la DNA. Ce legătură are vedeta cu cămătarii

Anamaria Prodan implicată într-un dosar la DNA. Ce legătură are vedeta cu cămătarii
| Foto: realitateasport.ro

 Anamaria Prodan apare într-o conversație a cămătarilor, subiectul principal fiind clubul de fotbal Dunărea Călărași,

Mai exact, Anamaria Prodan ar fi impresariat mai mulți fotbaliști pentru echipa din Liga a 2-a și chiar s-a ocupat de PR pe vremea în care Dan Alexa era antrenor al echipei din orașul de la malul Dunării. Fostul președinte al clubului călărășean Florin Brișan a dat declarații incredibile.

Acesta, într-o discuție cu un Boșnigeanu Vasile, o înjură pe Anamaria Prodan.

“Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci.

Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p… mea. Dacă el moare și acum, în p… mea… Că făceam eu poze, PRODANCA… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p… în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”, a spus Florin Brișan potrivit Ziarului de Investigații.

Florin Brișan este judecat sub acuzație de delapidare a celor de la Dunărea Călărași. Tot el este și parte vătămată într-un dosar de cămătărie, iar Vasile Boșniageanu este inculpat.

Anamaria Prodan este acuzată că ar fi transferat jucători pe sume mari și ar fi intermediat doar pe hârtie unele mutări.

Withaker Armando Enrique a avut contract cu echipa din Călărași între 2018-2019, iar salariul său ar fi fost de 30222 de lei, dar totul s-a petrecut doar pe hârtie. Jucătorul nu a ajuns la Dunărea Călărași.

Florin Brișan a subliniat faptul că a fost păcălit de Iliuță.

“Dar tu crezi că eu vreau? De ce am venit, mă, la ăsta, că ce…? Mi-ai zis să stau acasă, că dacă mi-a dat m… ILIUȚĂ, ce să îi fac… Să stau să plâng?? Zic: Vin la ăsta, pă mai puțin, dar vin(…)

După nenumăratele probleme avute cu cămătarii și pentru că nu reușeau să achite dobânzile care tot creșteau, soția lui Florin Brișan, Mariana, a fost și ea interceptată. Femeia era disperată de ceea ce se petrece la echipă.

Nu mai pot! Fir-ar al dracului de fotbal!”, potrivit realitateasportiva.ro.

Comenteaza