Anamaria Prodan, detalii INCENDIARE despre bărbăția lui Laurențiu Reghecampf. ”Nu rezistă mai mult de...”

Anamaria Prodan, detalii INCENDIARE despre bărbăția lui Laurențiu Reghecampf. ”Nu rezistă mai mult de...”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se oprește nici după divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin scandal, după ce au anunțat separarea, iar de această dată impresara face din nou acuzații dure la adresa încă soțului ei, dar și un atac tranșant referitor la...bărbăția acestuia.

Vedeta a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a făcut de râs în fața tuturor, după ce a ales să o lase pe ea pentru o domnișoară cu care urmează să aibă și un copil, dar care e și mult mai tânără decât ea.

Impresara susține că ar fi trebuit să-și ia o amantă mult mai deșteaptă, atacând-o astfel și pe Corina Caciuc, asta din cauza faptului că la vârsta pe care el o are nu mai poate să fie atât de activ atunci când vine vorba de relațiile intime.

”În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.net.

Impresara a mai precizat pentru sursa citată că situația în care s-a ajuns nu e deloc una care îi face cinste lui Laurențiu Reghecampf, asta deoarece ar fi putut să-i spună de divorț pur și simplu și să nu se ajungă în acest moment.

Vedeta susține că e jenant tot ceea ce antrenorul face și că a ajuns să se facă de râs în fața tuturor, după cum a mărturisit ea.

”La 50 ani acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok”, a mai zis Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Comenteaza