Anamaria Prodan, declarație emoționantă pentru soțul ei Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc până la sfârșit și după”

Anamaria Prodan, declarație emoționantă pentru soțul ei Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc până la sfârșit și după”
| Foto: wowbiz.ro

Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei. Cei doi se pare că s-au împăcat.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să formeze o familie unită, în contextul în care tot mai multe zvonuri nu le dau pace căsniciei. Celebra impresară a negat cu fiecare ocazie că urmează să divorțeze de bărbatul pe care îl iubește de mai bine de 15 ani de zile.

Pe pagina ei de Instagram, vedeta continuă să povesteze fotografii și videoclipuri alături de soțul ei, căruia îi face declarații de dragoste sau îi mulțumește pentru că este un tată minunat. 

Anamaria Prodan a postat recent o poză cu soțul ei, căruia i-a transmis că este inspriația din viața ei și că îl va iubi pentru totdeauna.  „Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. 

Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a spus Anamaria Prodan în descrierea fotografiei.

Anamaria Prodan s-a săturat până peste cap de zvonurile coform cărora soțul ei ar avea o amantă. Ea a trasmis un mesaj dur pe pagina ei de Instagram la adresa bărbaților care își înșală soțiile sau iubitele.

„VA ROG SA ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE.

CINE SUNT SI DE UNDE VIN? CE I AU LUAT SI CE LE A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SA DEA ANANTELOR? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR! Daca credeți ca acest bărbat ar putea sa decada in ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita să fie scos in fata si arătat cu degetul de o tara întreaga.

Daca așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe”, a transmis Anamaria Prodan, pe pagina ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza