Anamaria Prodan, aniversare de 50 de ani. Cu ce bărbat misterios s-a afișat vedeta

Anamaria Prodan, aniversare de 50 de ani. Cu ce bărbat misterios s-a afișat vedeta

Anamaria Prodan a împlinit vârsta de 50 de ani, pe data de 17 decembrie, moment în care a organizat și o petrecere.

Piesa de rezistență, tortul, a întors atras toate privirile, fiind chiar mai înalt decât sărbătorita.

Alături de familie și prieteni apropiați din viața ei, impresara s-a distrat până în zori, alături de artiști faimoși de la noi din țară. 

Anamaria Prodan a arătat și de această dată că nu poate fi decât strălucitoare din cap până în picioare. Îmbrăcată în cea mai elegantă ținută, impresara și-a surprins toți invitații cu tortul pe care l-a avut la petrecere. Acesta a fost o reală bijuterie comestibilă, realizat pe 8 etaje.

Culorile alese au fost auriu și alb, decorat cu flori naturale și cifra 50 pe etajul din vârf. Tortul a fost chiar mai înalt decât sărbătorită, având peste 170 cm. 

Cea mai mare dorință de ziua sa de naștere a fost să îi aibă aproape pe toți cei 3 copii. Atât Sarah, cât și Rebeca locuiesc în alte colțuri ale lumii pentru a studia, motiv pentru care Anamaria Prodan a vrut foarte mult să se întâlnească din nou cu toții la această ocazie specială. Așadar, asta s-a și întâmplat, iar Anamaria Prodan a fost fericită de tot ceea ce i-a adus aniversarea a 50 de ani de viață, cu bune și mai puțin bune.

“Ei sunt totul pentru mine! Totul pentru mine! Viața mea! Universul meu! Aerul meu! Îi iubesc mai mult decât orice în viața asta! Sunt atât de mândră de ei! Copiii mei mândri și perfecți!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul pozei în care se află alături de toți cei trei copii ai săi.

Rebeca: “Mereu a fost acolo si ne-a pus pe primul loc. Mama este prietena noastră cea mai bună!” a conchis fiica cea mare a vedetei.  

Sarah: “E foarte ciudat ca are 50 de ani! Pentru mine este aceeași persoană, dar arată mai bine ca mine! Sunt foarte fericită pentru ea si o iubesc mult! Mă bucur pentru viata pe care o avem si chiar a încercat să ne dea cea mai frumoasă viată.” a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza