Anamaria Prodan a răbufnit. Ar fi aflat despre amanta lui Reghecampf

Anamaria Prodan a răbufnit. Ar fi aflat despre amanta lui Reghecampf
| Foto: as.ro

Recent, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului.

Mai mult, despre antrenor au apărut zvonuri că ar avea mai multe relaţii extraconjugale. Una chiar de 8 ani. Anamaria Prodan a reacţionat ferm cu privire la acest subiect.

"Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu.

Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: 'De ce?' Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab", a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

După Anamaria, a venit rândul lui Laurenţiu Reghecampf Jr să vorbească despre informaţiile apărute în ultima perioadă în spaţiul public.

"Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat.

Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii", a spus Laurenţiu Reghecampf Jr, pentru sursa citată.

 

Comenteaza