Anamaria Prodan a primit un cadou de 4 milioane de euro. Ce achiziție a făcut soțul ei

Anamaria Prodan a primit un cadou de 4 milioane de euro. Ce achiziție a făcut soțul ei
| Foto: impact.ro.

Anamaria Prodan a primit un cadou de 4 milioane de euro pentru de la soțul ei Laurențiu Reghecampf. Uite ce achiziție extravagantă a făcut antrenorul pentru nevasta lui.

Cadou de 4 milioane de euro pentru Anamaria Prodan. Se pare că în familia Reghecampf- Prodan, 17 ani de căsnicie se sărbătoresc regește.

Antrenorul de la Al-Ahli a cumpărat un apartament de lux, în Dubai. Noua achiziție ce tocmai a intrat în impresionantul portofoliu imobiliar al cuplului se află în cel mai înalt turn din lume – Burj Khalifa, și oferă o priveliște spectaculoasă.

De aici, cei doi vor putea admira și celebrele jocuri de lumini ale Fântânilor Dubaiului, scrie Cancan, care a și publicat câteva imagini dintr-un apartament asemănător din același complex.

Noul apartament al soților este dotat cu toate facilitățile, are o zonă de ralaxare, una de luat masa, bucătărie, plus dormitoare și living. Balconul pe care își vor putea savura, de acum, cafeaua de dimineață are o priveliște fabuloasă.

Norocoșii care locuiesc în complexul Boutique Living – Burj Views, au la dispoziție și un centru de fitness. Fântâna Dubai se află la doar 800 de metri distanță, iar Dubai Mall, la aproape 900 de metri. Aeroportul Internațional Dubai este la 10 kilometri, un mare avantaj pentru celebra familie, care este mai mereu pe drumuri și călătorește prin toate colțurile lumii.

Aparatmentul în valoare de patru milioane de euro se adaugă unui portofoliu deja impresionant de proprietăți: o vilă în Arabia Saudită, câteva locuințe în Las Vegas și Miami, dar și în alte orașe din Europa, cumpărate cu ajutorul surorii vedetei, Anca Savelio, unul dintre cei mai mari agenți de locuințe de lux din Nevada și San Diego.

A trecut mai puțin de o lună de când Anamaria Prodan era văzută, pentru întâia oară, la volanul unul bolid în valoare de nu mai puțin de 300.000 de euro, pe care antrenorul i l-a dăruit, la scrut timp după semnarea contractului cu echipa Al-Ahli. Tehnicianul i-a oferit soției un Bentley Bentayga, cu care impresara face furori pe străzile din București, potrivit impact.ro.

Antrenorul are o colecție impresionantă de mașini de lux ce numără, până în prezent, nu mai puțin de 15 modele spectaculoase:

Mercedes SLS: 450.000 de euro
Rolls Royce Wraith: 400.000 de euro
Rolls Royce Ghost Series II: 350.000 de euro
Ferrari 488 GTB: 350.000 de euro
Bentley: 270.000 de euro
Rolls Royce Wraith: 220.000 de euro
Mercedes SLR: 210.000 de euro
Mercedes Maybach S500: 210.000 de euro
Mercedes S Class: 150.000 de euro
Aston Martin: 150.000 de euro
Mercedes Vito: 120.000 de euro
Jeep Wrangler Rubicon: 90.000 de euro
Mercedes-Benz Viano: 80.000 de euro
Mercedes M Class: 70.000 de euro
Buick Enclave: 70.000 de euro

Comenteaza