Anamaria Prodan a făcut publice mesajele lui Reghe despre AMANTĂ: „El se chinuiește să arate că iubita lui nu a făcut prostituție…”

Anamaria Prodan a făcut publice mesajele lui Reghe despre AMANTĂ: „El se chinuiește să arate că iubita lui nu a făcut prostituție…”

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț de șoțul ei, Laurențiu Reghecampf, după 13 ani de relație.

Mândră de silueta ei, Prodanca pozează din ce în ce mai sexy, reamintindu-i, parcă, lui Reghe ce a pierdut. Zilele trecute, impresara a postat pe Instagram o fotografie incendiară, în care apare în dormitor, purtând un costum de baie minuscul.

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a postat pe contul de Instagram o fotografie din intimitate, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, demonstrând încă o dată cât de bine arată.

Admiratorii au apreciat imaginea care a strâns zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii în care este felicitată pentru felul în care arată.

Întrebată recent ce are de gând să facă în privința tatuajului cu numele lui Laurențiu Reghecampf, având în vedere că acesta a părăsit-o pentru o altă femeie, Anamaria Prodan a dat un răspuns neașteptat.

„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici.

Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat „L.R, Laurențiu Reghecampf”. Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume’, a declarat Anamaria Prodan în podcastul găzduit de Codin Maticiuc.

Antrenorul Universității Craiova a decis să rupă relația cu Anamaria Prodan, care data de mai bine de un deceniu, iar pe 7 februarie au prima înfățișare de divorț.

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața, iar întreg scandalul a izbucnit după vestea că așteaptă un copil cu actuala iubită, Corina Caciuc. Prodanca a lansat o serie de atacuri la adresa tehnicianului și a iubitei sale.

„Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar la Zooma, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut’. 

Eu deja am prins transferurile de bani, care erau făcute ca ‘ajutor familie’.

Azi îmi scrie: ‘Poate ai uitat că mai am foarte multe mail-uri cu această adresă de mail, de la așa numita agenție de escorte, creată de tine. Tot ceea ce ai făcut e hărțuire. Toate lucrurile acestea vor ajunge la tine’. El se chinuiește să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului ‘La Mijloc’, moderat de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza