Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea. Care este motivul: „Vom rămâne suflet lângă suflet” 

Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea. Care este motivul: „Vom rămâne suflet lângă suflet” 

La mai puțin de o lună de când și-au anunțat public relația, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea spun acum că s-au despărțit.

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă delicată a vieții ei. După divorțul controversat dintre ea și Laurențiu Reghecampf, impresara părea că în sfârșit și-a găsit liniștea și pacea. În urmă cu aproape o lună, vedeta anunța că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Flavius Nedelea, un om de afaceri.

Între cei doi lucrurile părea a merge într-o direcție favorabilă, mai ales că ori de câte ori avea ocazia, impresara povestea cât de fericită este în compania noului său iubit. 

Se pare totuși că lucrurile nu au fost așa, iar la mai puțin o lună de când și-au asumat relația, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

 „Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de to ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”,  a fost mesajul prin care Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza