Anamaria Prodan a ajuns la Poliție! Vedeta a cerut ordin de restricție: „Primesc telefoane de ameninţare”

Anamaria Prodan a ajuns la Poliție! Vedeta a cerut ordin de restricție: „Primesc telefoane de ameninţare”
| Foto: wowbiz.ro

Vedeta, Anamaria Prodan, nu se mai simte în siguranță prin urmare a cerut ajutorul poliției.
 

Anamaria Prodan trece prin clipe de groază, după ce a început să primească telefoane în care este amenințată.

Sexy-impresara se teme acum pentru viața ei, dar și a familiei ei, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri și a mers să ceară ajutorul poliție, căci siguranța lor este pusă în pericol.

Astfel că ea a cerut un ordin de protecție, iar oamenii legii sunt cu ochii pe oricine se apropie de casa Anamariei Prodan. 

În urmă cu puțin timp, ea a povestit la un post de televiziune coșmarul prin care trece atât ea, dar și membrii familiei ei, după ce au început să primească telefoane în care sunt amenințați cu moartea.

Ca să fie sigură că nu se va întîmpla nimic, ea a mes la secția de poliție unde a cerut un ordin de protecție. 

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă.

Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni.  Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, cauta sa ma denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune televizată, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza