Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu? Afaceristul face mărturisiri despre trecutul lui

Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu? Afaceristul face mărturisiri despre trecutul lui

Alex Bodi a trecut prin clipe grele în ultimele luni. El a fost asaltat de mascați, după care a fost închis pentru 30 de zile. Acum afaceristul a scapat și de arest la domiciliu și a revenit la viață.

Printre aceștia le putem include pe cele două femei care fac parte din trecutul apropiat, Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Într-un interviu acordat recent, Alex Bodi a făcut dezvăluiri despre sentimentele pe care le are față de acestea, dar și despre posibilele împăcări. 

Nebănuite sunt căile vieții și ale dragostei, cam așa s-ar putea rezuma declarațiile lui Alex Bodi.

Afaceristul din Mediaș spune că s-a simțit trădat de femeile pe care le-a iubit cel mai mult, dar, cel puțin în ceea ce o privește pe Bianca, nu simte că lucrurile s-ar fi încheiat definitiv.

Da, au existat afirmații negative, care au făcut foarte mult rău, dar simte că nu e un capitol încheiat între el și ea.

”Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm.

Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

În ceea ce o priveșt pe Daria, fostul soț al Biancăi Drăgușanu în ciuda conflictelor pe care le-a avut cu ea, are o deosebită apreciere pentru faptul că a stat alături de el în momentele cele mai grele.

În ceea ce o priveșt pe Daria, fostul soț al Biancăi Drăgușanu în ciuda conflictelor pe care le-a avut cu ea, are o deosebită apreciere pentru faptul că a stat alături de el în momentele cele mai grele, potrivit cancan.ro.

Comenteaza