Alex Bodi îl face praf pe Florin Salam: „Măcar de rușine de câți bani a luat de la mine nu trebuia să...”

Alex Bodi îl face praf pe Florin Salam: „Măcar de rușine de câți bani a luat de la mine nu trebuia să...”

Alex Bodi îl face praf pe Florin Salam, după acuzațiile manelistului în afacerea cu NFT-uri.

„El e un lăutar, un artist. Singura lui putere e să mă facă pe mine să scot bani din buzunar să-i dau. Dar eu nu am nevoie de putere, ce putere? Și asta că fac eu banii de pe spatele lui, păi oamenii se fac cu oameni cu bani. Eu nu știu dacă are el bani. Adică puterea lui, comparativ cu mine… că zice el că nu vrea să fie arogant.. păi nici eu nu vreau să fiu arogant, dar ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă la un prag. Eu îl respect. Are o vârstă, dar nu știu unde e puterea lui. El e „rege” pentru oameni. Să nu uite că oamenii l-au ridicat. El e unde e datorită oamenilor”, a spus Alex Bodi.

„El mă știe, avem o grămadă de prieteni comuni. Îl știu de o grămadă de ani. L-am salvat din multe chestii. Nu știu cum are el în mintea lui să zică „ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, să bagi mâna în buzunar”. Păi când stăteai tu lângă mine tot timpul îți băgam mâna în buzunar. Numai de rușinea aia de câți bani a luat de la mine în zece ani nici nu trebuia să pomenească. Ok, am înțeles, dacă zicea Bodi și vorbeam cu el de la început poate mă băgam, dar nu să zică asta. Păi vrea să fiu arogant cu el? Dacă vrea asta, o să iasă în minus”, a continuat el.

Întrebat fiind de mai mulți admiratori cum stă treaba cu afacerea în care s-a băgat cu NFT-urile, solistul a ținut să facă unele precizări concrete. El a mărturisit că nu a știut de fapt în ce se bagă și că s-a retras din asta pentru că a primit sesizări de la fani.

„Să vă dau un răspuns, m-a înnebunit toată lumea cu o întrebare, sunt la prietenul meu aici. M-ați înnebunit cu întrebarea aia cu jocul ăla, cum se numește nevastă, nu mă pricep eu, cu NFT-ul. Eu am crezut că va fi un joc, de fapt, pentru fanii noștri, joc mai copilăresc. Nu am știut eu că este vorba de afaceri. Că dacă ar fi, mi-aș face singur, eu pe numele meu vreau să mă îmbogățesc eu. Și mai ales când intri într-o situație de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine.

Adică dacă voi îmi faceți mie un avantaj, trebuie și voi să aveți avantaj pe tema asta. Vă dau cuvântul meu că eu am crezut că e doar un joc, eu alerg mereu pe străzi, mintea mea e într-o mie e părți, nu am știut că în spatele meu e. Eu m-am retras din chestia asta cu NFT, probabil dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi, probabil dacă și el se ținea de cuvânt, rămâneam și țineam și lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.  Așa, din punctul meu de vedere, eu m-am retras de acolo, vă anunț eu când e ceva, da?”, a început să povestească Florin Salam.

Comenteaza