Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit? Gesturile prin care și-au anunțat fanii

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit? Gesturile prin care și-au anunțat fanii
| Foto: cancan.ro

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit înainte de nunta pe care și-au dorit enorm să o facă anul acesta.

Cei doi foști iubiți au anunțat indirect că povestea lor s-a încheiat. Atât fanii milionarului din Mediaș, dar și cei ai focoasei moldovence s-au întristat când au văzut gesturile lor.

Povestea de iubire dintre Daria Radionova și Alex Bodi s-a sfârșit înainte să aniverseze cinci luni de când ei și-au asumat public totul. Afacerista sexy, dar și milionarul controversat și-au șters pozele pe care le aveau împreună pe Instagram, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. În plus, cei doi foști iubiți nu se mai urmăresc pe celebra rețea de socializare. Însă, pe de altă parte, diva nu a șters și imaginile în care apare cu buchetele impresionante ale afaceristului care este în prezent în arest la domiciliu.

Vestea de astăzi vine la scurt timp după ce moldoveanca a negat că ar exista probleme între ea și Alex Bodi.

“Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

Alex Bodi, despre ziua în care voia să se însoare cu Daria Radionova

“Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu în cadrul unui interviu oferit în urmă cu aproape trei luni, potrivit cancan.ro.

Comenteaza