Adio, nuntă! Irina a dezvăluit care este relația dintre ea și Liviu Dragnea: „Nu există nicio cerere”

Adio, nuntă! Irina a dezvăluit care este relația dintre ea și Liviu Dragnea: „Nu există nicio cerere”
| Foto: ziareonline.ro

Se pare că fostul lider PSD, Liviu Dragnea nu a cerut-o în căsătorie încă pe iubita lui Irina Tănase. 

Liviu Dragnea declara recent că a ajuns să fie întreținut de iubita sa Irina Tănase după ce a ieșit din închisoare, în contextul în care averea acestuia a fost pusă sub sechestru.

Într-un interviu, Irina Tănase a vorbit despre perioada pe care o trăiește în momentul de față cu Liviu Dragnea, dar și despre nunta lor.

Mai exact, aceasta susține că Liviu Dragnea încă nu a cerut-o în căsătorie, deși de-a lungul anilor au vorbit despre acest pas. Totodată, ea a mai adăugat că atunci când va exista o cerere și se va vorbi despre nuntă, toată lumea va afla și nu va rămâne un secret.

“E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret.”, a declarat Irina Tănase, pentru fanatik.ro.

Amintim faptul că Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a executat 2 ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Deși inițial a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare, în mai 2019, el a a executat mai mult de jumătate din pedeapsă și, în prezent face eforturi uriașe pentru a-și reabilita imaginea. Totodată fostul lider PSD a mai declarat că vrea să intre din nou în politică și să se asigure că scapă de afecțiunile medicale.

Irina Tănase a mai declarat pentru sursa citată că Liviu Dragnea mai are nevoie de timp. Fostul lider PSD trebuie să se readapteze după ce a trăit la Rahova, iar de abia atunci cei doi ar putea să vorbească din nou de căsătorie, având în vedere că aceasta ar trebui să fie cea mai frumoasă zi din viața lor.

“Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri, nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a mai adăugat Irina Tănase pentru sursa citată, potrivit ziareonlie.ro

Comenteaza