Adevărul ascuns de Antena 1 despre premiul de la Chefi la cuțite! Câștigătorul ar putea rămâne fără niciun ban

Adevărul ascuns de Antena 1 despre premiul de la Chefi la cuțite! Câștigătorul ar putea rămâne fără niciun ban
| Foto: fanatik.ro

Premiul de la Chefi la cuțite este de 30.000 de euro, însă, există șansa ca premiul să nu ajungă în contul marelui câștigător.

Regulamentul privind modul în care se acordă marele premiu, mult-râvnita sumă de 30.000 de euro, prevede câteva aspecte care au scăpat din vedere fanilor emisiunii. Și, cel mai probabil, și din atenția concurenților care se visează în marea finală.

Premiul, așa cum am precizat mai sus și știe toată lumea, în valoare brută, este de 30.000 de euro. Acesta se impozitează ca orice alt câștig obținut din concursuri. La final, se ajunge undeva la 27.000 de euro.

Doar că… aici apare o surpriză! Premiul acordat de către Antena TV Group sau de către sponsor poate fi unul în bani sau în produse ori servicii! Ce fel de produse și servicii? Asta stabilesc producătorii. Poate fi vorba, așadar, de la tigăi până la pungi de broccoli, ceapă sau roșii… sau orice altceva, în funcție de imaginație.

Cu alte cuvinte, concurentul câștigător de la Chefi la cuțite ar putea să se aleagă, la finalul show-ului inclusiv cu electrocasnice în valoare de 30.000 de euro, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza