Adda a aflat că are două chisturi pe creier! Care este starea de sănătate a vedetei

Adda a aflat că are două chisturi pe creier! Care este starea de sănătate a vedetei

Adda suferă de ceva vreme de boala borrelia iar acum artista a aflat că are două chisturi pe creier.

Ea consideră că este o adevărată luptătoare și are grijă să țină foarte mare cont de recomandările pe care le-a primit din partea medicilor.

Adda a aflat în luna februarie că va fi nevoită să se retragă un timp din viața publică,  deoarece a fost diagnosticată cu Borelioză și Baronella, după ce mai bine de doi ani i s-a pus un diagnostic greșit, iar acum a aflat că are două chisturi pe creier.

Vedeta a vorbit foarte deschis despre boala de care suferă și le-a oferit fanilor informații despre care nu a mai vorbit până acum.

Ea a spus că a fost la multe clinici când își căuta diagnosticul și poate spune că pe anumite probleme au ajutat-o, dar cu i-au depistat problema reală. 

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. (…)Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile.

De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…)”, a spus Adda. 

,,Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a mărturisit Adda pe InstaStory.

Vedeta a mai declarat că îi provoacă tremurat și că nu o să îi treacă dacă stă la un dispozitiv cu curent sau dacă mănâncă ovăz fără gluten la micul dejun.

„Îmi provoacă asta (n.r tremurat) nu o să îmi treacă dacă stau la un dispozitiv cu curent sau dacă mănânc ovăz fără gluten la micul dejun și iaurt vegan. Trebuie Hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face, oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează. Hipertermia, care este o febră indusă, adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia, că Borrelia nu trece așa”, a adăugat artista.

Comenteaza