A reușit Anamaria Prodan să-l smulgă pe Reghe din brațele amantei?! Postarea care i-a dat de gol

A reușit Anamaria Prodan să-l smulgă pe Reghe din brațele amantei?! Postarea care i-a dat de gol
| Foto: romania tv

După o perioadă extrem de dificilă în căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare că și-au oferit o nouă șansă.

Anamaria Prodan arată că este una dintre cele mai puternice femei din România. Cu imaginea şifonată, după ce Soarele ei Laurenţiu Reghecampf s-a afişat cu o amantă sexy, a plecat din România în Dubai, dar s-a întors acum şi luptă cu toate armele pentru reîntregirea familiei. Dacă în urmă cu câteva săptămâni divorţul părea iminent, se pare că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează din nou un cuplu fericit.

În contextul în care despre Reghecampf s-a spus că ar fi avut o relație extraconjugală, cu Florentina Raiciu, Anamaria Prodan s-a retras la Dubai pentru a petrece mai mult timp alături de copii.

Laurențiu Reghecampf a profitat însă de pauza competițională din această perioadă și a reușit să intre din nou în grațiile soției sale. Cel puțin asta se poate deduce din imaginile postate pe Instagram de Anamaria Prodan.

Anamaria a postat pe Instagram un mesaj care arată că neînţelgerile aparţin trecutului, iar căsnicia lor este din nou trainică.  Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf. Cel puţin asta reiese dintr-un Instastory postat de către impresară în urmă cu doar câteva minute. „Eşti cel mai frumos suflet”, a scris Prodanca în dreptul unei poze în care se află în braţele antrenorului de la Universitatea Craiova. Mai mult, pe imagine sunt inserate mai multe inimioare, semn că iubirea pluteşte din nou în relaţia lor.

 
Nu a fost singurul mesaj de iubire dintre cei doi. Astfel, într-un alt mesaj din spațiul virtual, sexy-impresara și-a arătat noul ceas de la mână, pe care l-ar fi primit chiar de la Reghecampf. ”Soțul perfect”, ”Îmi iubesc soțul” și ”cel mai tare ceas” sunt mențiunile făcute de Anamaria cu ajutorul Instagramului.

De asemenea, într-o altă postare, ea și-a arătat din nou tatuajul de pe spate cu reprezentarea familiei, vorbind de această dată despre ”încredere” și ”dragoste”. Laurenţiu Reghecampf,  mai introvertit, nu a comentat în niciun fel viaţa sa intimă.

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut parte de o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, plină de evenimente neprevăzute. Mai întâi, s-a spus că Prodanca l-ar fi înşelat pe Reghe cu unul dintre antrenorii pe care îi impresariază, Dan Alexa.

Apoi, şi Laurenţiu Reghecampf a fost în centrul unui scandal imens. S-a spus despre antrenor că ar avea o relaţie extraconjugală cu una dintre cele mai frumoase prezenţe din lumea mondenă autohtonă. Cei doi ar fi fost văzuţi împreună. În acelaşi timp, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că soţul ei ar fi înşelat-o, potrivit romaniatv.ro.

Comenteaza