Pastila „miraculoasă” care te scapă de COVID ar putea fi disponibilă de anul acesta

Pastila „miraculoasă” care te scapă de COVID ar putea fi disponibilă de anul acesta
| Foto: wowbiz.ro

Pastia anti-COVID-19 produsă de Pfizer ar putea fi disponibilă începând cu anul acesta. Asta dacă studiile, care se vor încheia pe data de 25 mai, vor avea succes.

Pastila anti-COVID-19 produsă de compania Pfizer ar putea fi disponibilă până la sfârșitul anului. La momentul actual, se efectuează studii pe oameni în Statele Unite ale Americii și în Belgia. 

Pilula împotriva noului coronavirus ar putea ajuta la prevenirea unei variante severe a bolii, în cazul persoanelor pentru care vaccinul nu a avut efectul dorit.

 
În momentul de față, compania Pfizer efectuează studii pe 60 de persoane din Statele Unite ale Americii, dar și din Belgia. 

Dacă studiile vor avea un rezultat pozitiv până în data de 25 de mai, până la sfârșitul acestui an vom putea cumpăra pastila anti-COVID-19, potrivit wowbiz.ro.

Până astăzi, 26 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.047.520 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 975.703 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.256

 
cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Comenteaza