Se MODIFICĂ CONSTITUȚIA....Klaus Iohannis rămâne la Cotroceni până în 2032?!

Se MODIFICĂ CONSTITUȚIA....Klaus Iohannis rămâne la Cotroceni până în 2032?!

Liderii României își doresc să schimbe forma de guvernământ a României de la Republica Semiprezidențială, la Republică Parlamentară.

 Acest pas ar putea exclude limita de două mandate ale unui Președinte.

„După două mandate, unul și jumătate, sunt două practic pentru că nu i se poate întâmpla niciun accident, mai ales cu coaliția asta, eu cred că merită cel puțin încă două mandate de Președinte după ce modificăm Constituția.” a adăugat Ionuț Cristache.

„Nu vi se pare că e singurul președinte care n-a avut parte în viața lui de nicio opoziție, de cel mai mic disconfort. Iliescu, la un moment dat, s-a certat cu Năstase, Constantinescu cu coaliția aia tulbure și vai de capul ei, schizoidă, Băsescu cu USL…

A venit Klaus Iohannis, a zis ce avem noi aici, o  mașinărie de război invincibilă, perfect, să-i punem fundiță și să ne folosim de ea.

Asta e perfecțiunea acestui om că nici măcar pentru asta nu a trebuit să-și bată capul. A venit, a găsit un scaun, s-a așezat pe el, dintr-o dată au început să intre generalii pe ușă”, a spus Ionuț Cristache.

 
O altă îngrijorare a celor doi jurnaliști este dispariția subită din lumina reflectoarelor a lui Dacian Cioloș.

Dacă în ultima perioada s-a lansat zvonul că va rupe USR și că își va face propriul partid, astăzi nu avem niciun indiciu că acest lucru se va întâmpla cu adevărat.

„Cred că omul ăsta s-a consumat singur de prea multe ori. A fost prea puțin în prea multe funcții.

Prea puțin la Palatul Victoria… știți când te perpetuezi într-o funcție, 4 ani – premier, până și din greșeală faci niște lucruri.”, a subliniat Ionuț Cristache.

După ce a câștigat șefia USR în fața lui Dan Barna la congresul din toamna trecută, Dacian Cioloș și-a dat demisia la începutul acestui an, potrivit capital.ro.

Comenteaza