Klaus Iohannis e în stare de ȘOC! A fost nevoie de intervenția jandarmilor chiar la Cotroceni

Klaus Iohannis e în stare de ȘOC! A fost nevoie de intervenția jandarmilor chiar la Cotroceni

Un bărbat a vandalizat gardul Palatului Cotroceni, pe care a scris cuvinte acide despre Klaus Iohannis.

Marian Căpăţână, omul care a vandalizat vila de protocol a lui Traian Băsescu, a repetat gestul reprobabil la Palatul Cotroceni. Acesta a scris cu graffiti pe gard „Iohannis, trădător”.

Poliția Capitalei i-a întocmi un nou dosar penal deoarece a vandalizat o clădire de patrimoniu, iar Jandarmeria Română l-a sancționat cu o amendă de 500 de lei, potrivit Antena 3.

Casa lui Băsescu a fost vandalizată din nou de Marian Căpățână, în urmă cu câteva zile. Acesta a scris un nou mesaj pe gardul vilei de protocol a fostului președinte al României. El a scris și ieri pe pereții vilei RAAPPS în care încă locuiește Traian Băsescu. Acum, a revenit cu un nou mesaj.

În timp ce ieri a notat ca Băsescu să îi dea banii înapoi, astăzi, Căpățână a scris “Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat”.

Ulterior, fostul președinte a reacționat.

„Este un șantajist (n.r. Marian Căpățână). Este o responsabilitate a statului, că a ridicat sistemele de protecție, deci statul și-a asumat această răspundere. Nu e problema mea dacă statul a scos. Eu sunt într-o realitate și oricât ar crede unii că îmi pot permite, nu cred că îmi pot permite să plătesc pază permanentă pentru vilă și pentru mine.

 
Am altceva de făcut cu banii. În primul rând, trebuie să îmi găsesc locuință. În al doilea rând, suntem niște oameni la o anumită vârstă, sunt după 48 de ani de serviciu, nu ca să plătesc servicii de protecție și pază, ci ca să avem o viață liniștită. Nu voi sta față în față cu Marian Căpățână. Eu nu pot să mut niște lucruri pe care le-aș muta, mă tem că e făcută intenționat”, a afirmat Traian Băsescu.

Poliția a intervenit de urgență și s-a deplasat în timp record la locul incidentului. Întrebați de presă cum de ajuns atât de repede la fața locului, agenții au spus că SPP a făcut un apel la 112 și a cerut intervenția poliției, potrivit capital.ro.

Comenteaza