Informație de ultima oră despre Vladimir Putin! Care este starea de sănătate a președintelui Rusiei

Informație de ultima oră despre Vladimir Putin! Care este starea de sănătate a președintelui Rusiei

Anunțul public despre Vladimir Putin, care susține că acesta s-ar fi operat de cancer, a făcut înconjorul lumii.

Mircea Geoană a vorbit, luni seara, despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin, în contextul în care s-a scris despre Vladimir Putin că ar suferi de diferite boli, inclusiv de cancer. Cu o zi înainte, șeful serviciilor secrete ucrainene declara că va avea loc o lovitură de stat pentru înlocuirea lui Putin exact din acest considerent.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al Alianței Nord Atlantice (NATO) a declarat că Alianța nu deține informații cu privire la starea de sănătate a președintelui rus, în contextul în declarațiilor făcute de șeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanov.

“Nu avem informaţii cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Putin. Evident, am ascultat şi noi ceea ce a declarat unul din şefii serviciilor de informaţii ucrainene, nu avem astfel de informaţii la nivel de NATO”, a declarat secretarul general adjunct al Alianței Nord Atlantice (NATO).

Tot la Digi24, acesta a mai spus că există căi de comunicare directe, la nivel militar, între partea americană și partea rusă. Mircea Geoană a mai spus că acest lucru are loc pentru a evita o eventuală escaladare a situației, subliniind că misiunea Alianței este de a evita acest lucru.

“Întotdeauna între marile puteri nucleare a existat şi trebuie să existe dialog cu privire la stabilitatea strategică, iar faptul că între Statele Unite şi Federaţia Rusă, două mari puteri nucleare, există, chiar în aceste condiţii dificile, dialog la nivelul militar cel mai înalt este un indiciu al faptului că există, în pofida retoricii care este contraproductivă şi pe care o condamnăm, există în continuare un element de raţionalitate şi de responsabilitate. A fi mare putere nucleară nu înseamnă să vorbeşti la televizor despre ceea ce poţi să faci, ci să încerci să fii un actor credibil şi constructiv pentru pace şi stabilitate la nivel internaţional”, a precizat Mircea Geoană, potrivit capital.ro.

Comenteaza