Marocanul Ahmed a recunoscut! Ce a făcut în casa în care au fost uciși cei doi studenți

Marocanul Ahmed a recunoscut! Ce a făcut în casa în care au fost uciși cei doi studenți

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, a făcut primele declarații.

Surse judiciare au precizat pentru Gândul că tânărul de origine marocană și-a susținut nevinovăția și a declarat că nu are nicio legătură cu uciderea lui Youssef Ajniyah și a iubitei acestuia, Vanesa Ioana.

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul la Medicină, susține că a fost în vila în care Youssef și iubita sa au fost găsiți morți de trei ori, în trei zile consecutive. Inițial, pe 8 decembrie, într-o scurtă vizită, iar pe 9, Ahemed ar fi mers să recupereze un hanorac pe care îl uitase în seara anterioară.

Mai mult, potrivit surselor mai sus citate, acesta a susținut în fața anchetatorilor că în seara de 10 decembrie a fost trimis de sora victimei la vila din Moara de Vânt, după ce Youssef Ajniyah nu a mai răspuns apelurilor telefonice.

În plus, potrivit surselor, în momentul în care a coborât din taxi, Ahmed Sami a declarat că a văzut unul dintre geamurile de la vilă sparte, astfel că s-a speriat și a plecat, fără să intre în locuință. Anchetatorii nu au găsit telefoanele victimelor și nici arma crimei, până în prezent.

În urmă cu o lună, Ahmed Sami El Bourkadi le-a spus procurorilor la audieri că o are din seara în care urma să meargă la vila din cartierul Moara de Vânt. Acesta a spus că ar fi căzut din taxi, apoi a alunecat cu mâna într-o bucată de metal.

Potrivit surselor, taxiul respectiv era condus de o femeie. Șoferița ar urma să fie audiată, dacă anchetatorii vor obține o aprobare de la firma-mamă care are sediul în Statele Unite ale Americii.

În același dosar, au mai fost audiați trei martori, o vecină a victimelor și două colege de facultate ale suspectului.

În baza expertizei ADN, anchetatorii ar putea stabili vinovații în cazul dublei crime din Iași și ar putea trimite dosarul în instanță, potrivit gandul.ro.

Etichete
Comenteaza