Informații bombă! Gabriela Cristea a fugit de acasă cu un bărbat misterios: „Relația nu mai merge...”

Informații bombă! Gabriela Cristea a fugit de acasă cu un bărbat misterios: „Relația nu mai merge...”

Viața amoroasă a Gabrielei Cristea a fost una destul de agitată, în tinerețe, după poveștile spuse de prezentatoare.

Gabriela Cristea se află de multă vreme în atenția publicului, iar viața ei sentimentală a fost destul de expusă. De-a lungul timpului au existat trei bărbați care i-au marcat traseul emoțional, iar primul dintre ei a apărut în viața vedetei pe vremea când era încă o adolescentă.

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată și probabil că această zicală este valabilă și în cazul Gabrielei Cristea. Pe vremea când era încă adolescentă, bruneta a început o relație cu omul de televiziune Bogdan Santea, bărbatul pentru care s-a spus că a fugit de acasă la vârsta de 18 ani.

În urmă cu mult timp, tatăl prezentatoarei de televiziune declara că aceasta a renunțat la familie, în numele iubirii, și a dispărut de acasă, mutându-se la primul ei iubit. Gabriela Cristea a infirmat declarațiile acestuia și la fel a făcut-o și Bogdan Santea. Vedeta a mărturisit că plecare ei din casa părintească nu a avut nicio legătură cu povestea de dragoste. În orice caz, legătura dintre Gabriela Cristea și omul de televiziune a ajuns la final destul de repete, însă cei doi au rămas în relații bune.

„Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, declara în urmă cu ceva timp Bogdan Santea, potrivit cancan.ro.

Comenteaza