Gheorghe Dincă a recunoscut! Luiza Melencu a fost răpită din casa lui de către un bărbat și o femeie!

Gheorghe Dincă a recunoscut! Luiza Melencu a fost răpită din casa lui de către un bărbat și o femeie!

Gheorghe Dincă a dezăluit în cadrul audeirilor din fața instanției, ce s-a întâmplat cu cele două fete, Luiza și Alexandra.

Luiza Melencu a dispărut în urmă cu trei ani de acasă, iar la doar câteva luni și Alexandra Măceșanu, după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă. Despre ambele fete nu se mai știe nimic în ziua de astăzi, deși s-au găsit mai multe oase umane în curtea lui Gheorghe Dincă care s-au analizat luni în șir pentru a se afla dacă au fost ale celor două fete.

De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă și-a schimbat deseori declarațiile în fața instanției, iar ieri acesta a spus o nouă variantă în fața judecătorilor. Presupusul violator și criminal din Caracal a recunoscut că a preluat-o pe pe Luiza Melencu cu mașina și că nu a dus-o acasă, așa cum ar fi trebuit, ci la locuința lui, acolo unde a violat-o.

El susține că nu a ucis-o pe tânără, căci aceasta ar fi fost răpită ulterior de către Petruța și Buță, doi indivizi despre care Gheorghe Dincă nu a vorbit până acum.

Potrivit lui Gheorghe Dincă, fata se temea să se întoarcă acasă, căci mărturisește că era abuzată de către bunicul ei. La auzul acestor declarații incredibile, bunicul Luizei nu a mai putut sta în sala de judecată și a ieșit extrem de nervos, după toate cele declarate.

Stelian Iordache, a mărturisit cu lacrimi în ochi că tot ceea ce se întâmplă reprezintă o bătaie de joc, căci precizează că nu e nimic adevărat din ceea ce Gheorghe Dincă relatează.

El spune că nu ar fi avut curajul să-i facă asta nepoatei sale, iar dacă s-ar fi întâmplat s-ar fi sinucis de rușine. Bunicul Luizei Melencu mărturisește că presupusul criminal Gheorghe Dincă spune numai ”tâmpenii” în fața judecătorilor.

„Asistăm de trei ani de zile la o bătaie de joc, la o mizerie de proces în care acest dement dacă era în altă ţară era pus pe scaunul electric. Nu să vină aicea şi să îndruge tot felul de anomalii pe care le citeşte după rechizitoriu, de declaraţii pe care le-a dat sub supravgeherea procurorilor corupţi din această ţară. Numai tâmpenii, numai tâmpenii a putut să debiteze scârnăvia asta de om. (...) Eu, care am crescut-o pe Luiza..., a spus că eu am profitat şi am abuzat de Luiza. Păi, eu mă duceam şi mă spânzuram dacă făceam aşa ceva... “, a bunicul fetei, cu ochii în lacrimi, potrivit Adevărul, citat de spynews.ro.

 

Comenteaza