Anunțul momentului despre Elena Udrea! S-a luat decizia în cazul ei 

Anunțul momentului despre Elena Udrea! S-a luat decizia în cazul ei 
| Foto: mediafax

După ce Elena Udrea nu a reușit să fie localizată de către Tribunalul București, Curtea de Apel București a luat decizia și a emis ordinul.

La data de 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, ca urmare a dosarului „Gala Bute”. În cadrul procesului, este acuzată de dare de mită, luare de mită și abuz în serviciu pentru vremea în care era ministru. La câteva ore de la pronunțarea sentinței, a fost preluată de autoritățile din Bulgaria. 

Astăzi, 9 mai, Tribunalul București a luat o decizie după ce Elena Udrea a fost considerată „dispărută în acțiune” de către Curtea de Apel București. Fostul ministru a încercat să fugă din Bulgaria și să se îndrepte spre Grecia.

Astăzi, Curtea de Apel București a emis un ordin european de anchetă pentru a identifica locația precisă în care se află Elena Udrea în Bulgaria. Blondina urmează să fie audiată prin videoconferință pentru dosarul „Hidroelectrica”. 

Luni ar fi trebuit ca Elena Udrea să fie audiată, iar Tribunalul București a cerut date exacte cu privire la locația acesteia. Din moment ce instituția nu a putut beneficia de ce a solicitat, a discutat cu Curtea de Apel București pentru a putea emite acest ordin. Astfel, nu mai există cale de scăpare la alte granițe pentru blondină. 

Dacă procesul se va finaliza și Elena Udrea va fi predată autorităților din România, își va petrece următorii șase ani la penitenciarul de femei de la Târgușor.

Comenteaza