Vestea șoc a momentului în România: A murit. Un final cumplit... Era atât de tânără

Vestea șoc a momentului în România: A murit. Un final cumplit... Era atât de tânără

O româncă de 23 de ani a murit în timp ce încerca să facă o poză lângă cascada din Thailanda.

Tânăra era în vacanță împreună cu un prieten pe insula Koh Samui și a vrut să-ți facă un selfie la cascada Na Muang când a alunecat și a căzut în gol, informează  Bangkok Post.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Potrivit primarului districtului Koh Samui, mai multe echipe de salvatori au fost trimise la fața locului. Din păcate, medicii au constatat că tânăra decedase în urma căzăturii. Se pare că avea răni grave în zona capului. 

Prietenul ei le-a spus salvatorilor că ea făcea o fotografie pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei, a alunecat și a căzut lovindu-se cu capul de o stâncă de la al doilea nivel. Trupul ei a fost dus la Spitalul Koh Samui pentru o examinare post-mortem. 

Turista avea cetățenie română, dar locuia în Austria. Era de câteva zile în vacanță în Thailanda.

Se pare că această tragedie nu e singura de acest tip.

Pe 14 noiembrie 2019, Bastien Palmier, un turist francez de 30 de ani, a murit căzând la aceeași cascadă, în timp ce încerca să facă același lucru: un selfie. 

În zonă există mai multe panouri care îi avertizează pe oameni cu privire la pericolele existente, spune presa thailandeză, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza