Veste bombă pentru Vladimir Putin.... anunțul a cutremurat toată Rusia: „VOR MURI”

Veste bombă pentru Vladimir Putin.... anunțul a cutremurat toată Rusia: „VOR MURI”

Ucraina luptă de 71 de zile împotriva armatei ruse și nu are de gând să se oprească aici.

Anunț bombă pentru Vladimir Putin. Întreaga Rusie este în stare de șoc după ultima informație primită. Ucraina luptă din toate puterile și a transmis un avertisment de ultimă oră. E fără precedent ce va urma.

Avertisment de ultimă oră din Ucraina. Masacrul comis de trupele ruse va fi pedepsit, iar Vladimir Putin va fi devastat în momentul în care va auzi acest lucru.

Informația vine din partea analistului și activistului public ucrainean Iuri Kasyanov. El a vorbit despre războiul din Ucraina și totodată a explicat și motivele pentru care foarte mulți generali ruși au fost uciși până în prezent, dar şi de ce mulţi dintre ei vor muri şi în continuare.

Menționăm faptul că de la debutul invaziei, adică de la data de 24 februarie și până în prezent, zece generali ruși și-au pierdut viața pe front.

În acest sens, Iuri Kasyanov susține că motivul pentru care aceștia pierd lupta pe front este reprezentat de faptul că generalii nu sunt apreciaţi de Vladimir Putin şi sunt trimişi în primele linii ale frontului.

Mai exact, el consideră că toți sunt ”utilizaţi pe post de carne de tun, pentru a creşte moralul trupelor, care la rândul lor sunt slab pregătite”.

În același timp, Kasyanov a mai punct și faptul că, la momentul actual, Rusia încearcă să își protejeze cartierul general pe teritoriul Ucrainei. O problemă pentru trupele lui Putin o reprezintă însă informațiile deținute de ucraineni, dar și „motivația de a distruge inamicul”.

 
„Nici un general rus nu poate fi complet în siguranță”, a mai adăugat acesta.

Totodată, analistul a mai precizat că încă din primele zile de război, rușii au subestimat capacitățile de luptă ale trupelor ucrainene, iar acest lucru a fost demonstrat de pierderile majore înregistrate de armata rusă. Deși lucrurile urmau să fie finalizate în doar câteva zile, Rusia a avut o surpriză neașteptată.

„Se așteptau ca în 2-3 zile să obțină o victorie decisivă”, a mai spus acesta.

Un alt motiv invocat de analist îl reprezintă disprețul Kremlinului pentru viețile generalilor săi.

 
„În condițiile în care motivația armatei ruse este extrem de scăzută, generalii trebuie să „urce la propriu în prima linie, riscându-și viața”, adaugă acesta, potrivit capital.ro.

Comenteaza