Un preot le-a cerut enoriașilor să fie îngropat de viu. El spunea că va învia la 3 zile.. Ce s-a întâmplat?!

Un preot le-a cerut enoriașilor să fie îngropat de viu. El spunea că va învia la 3 zile.. Ce s-a întâmplat?!
| Foto: observatornews.ro

Un preot din Zambia a murit, după ce a cerut să fie înmormântat de viu. El a vrut să le demonstreze enoriașilor că va învia după 3 zile, precum Iisus.
  

Un preot în vârstă de 22 de ani, din Zambia, a fost înmormântat de viu, la cerere. Acesta încerca să demonstreze că poate să recreeze Învierea lui Iisus, dar tot ce a reușit a fost să-și provoace singur moartea. Acum, cei trei enoriași care l-au îngropat sunt acum anchetați de poliție.

Preotul decedat este James Sakara, pastorul bisericii Sion din Chadiza, Zambia. El și-a convins congregația că va învia în trei zile, aşa cum a făcut Iisus Hristos, și le-a cerut oamenilor să-l îngroape de viu. Trei zile mai târziu, credincioșii l-au scos de sub pâmânt fără suflare.

Tânărul era convins că va învia. Înainte să fie îngropat, acesta a citat din Biblia şi le-a spus enoriaşilor că instrucţiunile lui Hristros către apostolii săi pentru „a face acest lucru în amintirea Lui” se refereau de fapt la Învierea sa, nu doar la folosirea pâinii şi a vinului la Sfânta Împărtăşanie.

Totodată, preotul le-a cerut oamenilor să îl îngroape cu mâinile legate. Când l-au găsit mort, după 3 zile, enoriașii ao fost extrem de confuzi, relatează Sunday Vision.

În urma mediatizării aczului, poliția din Zambia l-a arestat pe unul dintre bărbații care au ajutat la îngroparea preotului. Ceilalți doi au reușit să fugă și nu au fost încă prinși, potrivit spynews.ro.

Comenteaza