Un copil de 11 ani a fost la un pas de moarte din cauza unei provocări de pe TikTok. Mama lui: „L-ar fi putut ucide”

Un copil de 11 ani a fost la un pas de moarte din cauza unei provocări de pe TikTok. Mama lui: „L-ar fi putut ucide”
| Foto: fanatik.ro

Un copil de 11 ani a fost la un pas de moarte, după ce a făcut o provocare de pe TikTok.
 

Mama copilului avertizează că această provocare este foarte periculoasă, după ce băiatul ei a înghițit bile magnetice, pentru a completa cerința virală pe TikTok.

Fiul lui Amy Clarke, în vârstă de 11 ani, se luptă acum pentru viață după ce, pentru o provocare de pe TikTok, a înghițit cinci bile magnetice mici. Băiatul se află chiar și în aceste momente în spital, la o săptămână de când acuzat dureri de burtă .

Părinții lui Ellis Tripp l-au dus la urgențe, iar medicii au bănuit inițial că are apendicită. Când au stabilit ca apendicele este în regulă, ei au decis să-i facă o serie de analize suplimentare, potrivit fanatik.ro.

Momentul în care au descoperit că problema este cu totul alta, când o bilă magnetică s-a lipit de unul dintre instrumentele folosite de medici. Copilul a fost băgat în operație de urgență în ziua de vineri, când medicii i-au scos trei bile magnetice.

Acesta a fost supus unei a doua operații, a doua zi, care a durat șase ore. Atunci chirurgii au fost nevoiți să-i taie copilului 5 cm din intestin pentru a putea scoate magneții rămași acolo .

„Este grav, grav bolnav. Două intervenții chirurgicale majore în doar câteva zile nu sunt bune pentru nimeni, darămite pentru un copil”, a spus Amy Clarke.

„A fost o experiență cu adevărat oribilă. Nu credeam că ni s-ar fi putut întâmpla vreodată, aceste mici bile magnetice au provocat asemenea daune”, a mai spus mama acestuia.

Copilul a răspuns unei provocări periculoase pe TikTok, în care tinerii se prefac că își fac piercing în limbă. Mama băiatului le-a cerut părinților să-i avertizeze pe copii despre cât de periculoase sunt aceste bile, pentru ca nimeni să nu mai treacă prin ce a trecut ea.

De asemenea, ea a transmis că aceste bile l-ar fi putut ucide pe fiul ei: „Este un coșmar. Această nebunie TikTok l-ar fi putut ucide. Vă rog, discutați cu copiii voștri și spuneți-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghițite”, a scris femeia pe Facebook.

„Următoarele 24 de ore vor fi cruciale. Totul se referă la modul în care corpul său luptă împotriva acestei infecții acum după ce i-a fost perforat intestinul”, a spus femeia de 31 de ani.

Bunica băiatului a precizat că medicii ar fi îngrijorați din cauza acestei situații, pentru că nepotul ei este al cincilea copil care este tratat după înghițirea unor bile magnetice în ultimele șapte zile.

 

Comenteaza