SINUCIDERE ȘOCANTĂ! O actiță celebră s-a aruncat de la etajul 22. Ce mesaj de adio au găsit polițiștii

SINUCIDERE ȘOCANTĂ! O actiță celebră s-a aruncat de la etajul 22. Ce mesaj de adio au găsit polițiștii

Poliţia din Sankt Petersburg investighează moartea Kristinei Lisina. Tânăra s-a aruncat de la etajul 22 și avea o monedă inscripţionată în mână.

Kristina Lisina, o actriţă cunoscută în industria filmelor pentru adulţi sub numele de „Kris the Foxx”, a murit la vârsta de 29 de ani, după ce a căzut de la etajul 22 al unei clădiri din Saint Petersburg, Rusia. 

Poliţia, scrie publicaţia Moskovsky Komsomolets, investighează cauzele pentru care cunoscuta actriţă rusă s-a aruncat în gol. 

Asupra cadavrului Kristinei Lisina s-a găsit o monedă cu inscripţia „vei fi mereu în inima mea”.

O cameră de securitate a surprins momentul în care Kristina Lisina a intrat în clădirea din cartierul Nevsky din care s-a aruncat în gol. Actriţa părea calmă şi mânca dintr-o pungă de chipsuri, potrivit telekomsport.ro

Rustam M, iubitul lui Kristinei Lisina, a anunţat moartea actriţei şi le-a cerut urmăritorilor ei bani pentru a o îngropa: "Iubita mea, Kristina Lisina, cunoscută şi sub numele de 'Kris the Foxx', a murit.

Avem nevoie de bani, între 70 şi 80 de mii de ruble. Îi rugăm, pe toţi cei care nu rămân indiferenţi, să ajute financiar".

 

Comenteaza