O vedetă a aflat că iubitul o înșeală. N-o să-ți vină să crezi cum: „M-am trezit dimineața și m-am gândit să îi fac micul dejun”

O vedetă a aflat că iubitul o înșeală. N-o să-ți vină să crezi cum: „M-am trezit dimineața și m-am gândit să îi fac micul dejun”
| Foto: cancan.ro

O vedetă cunoscută în Marea Britanie a recunoscut că a fost înșelată. Nadia Essex este expertă în relații de cuplu. Ea a aflat într-un mod uimitor că mai există o persoană în viața iubitului ei și a decis să povestească online experiența prin care a trecut.

Pe filmarea în care a oferit toate explicațiile, vedeta din Marea Britanie pare destul de detașată în legătură cu eșecul sentimental.

În vârstă de 39 de ani, Nadia Essex a mărturisit că și-a dat seama că fostul iubit nu îi este fidel după ce a primit o notificare pe un dispozitiv de fitness, în care se arăta că bărbatul a ars 500 de calorii la o oră suspectă – în mesaj, individul a fost felicitat pentru activitatea avută…

“Când fostul meu iubit a venit acasă, după o ieșire în oraș, m-am trezit dimineața și m-am gândit să-i fac ceva de mâncare. Atunci, am primit o notificare pe FitBit, pe care îl sincronizăm împreună, care îmi arăta că între 2 și 3 dimineața – dimineața trecută – a ars peste 500 de calorii”, a declarat Nadia Essex.

După cum puteți vedea pe înregistrarea de mai jos, înainte să își spună experiența delicată, vedeta britanică a dat replay la o brunetă care folosește TikTok și a spus: “Momentul în care ai știut că relația ta s-a încheiat!”, potrivit cancan.ro

Etichete
Comenteaza