Meghan Markle a fost prinsă cu minciuna în interviul cu Oprah

Meghan Markle a fost prinsă cu minciuna în interviul cu Oprah

Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de nunta lor oficială, în interviul cu Oprah. S-a aflat după că cei doi au mințit.

Aceștia au susținut că ceremonia a fost organizată de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Cu toate acestea, Oficiul Registrului General din Regatul Unit a dezvăluit certificatul de nuntă al cuplului, conform DailyMail, iar data înscrisă pe el este 19 mai 2018.

Ziua nunții oficiale, fastuoase, de la Castelul Windsor. Oficialul care a întocmit certificatul spune că Meghan este „evident confuză” și „în mod clar dezinformată” cu privire la propria nuntă.

Stephen Borton, fost funcționar șef al Faculty Office, o contrazice pe Meghan și a declarat că aceștia nu s-au căsătorit trei zile mai devreme.

„Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris ei înșiși, obiceiul fiind la modă, în fața arhiepiscopului – sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a spus acesta.

În același timp, Stephen Borton spune că oricum n-au fost destui martori pentru a valida așa-zisa ceremonie. Totuși, el susține că această declarație a născut controverse și că așteaptă poziția oficială a arhiepiscopului care ar fi organizat ceremonia, acesta abținându-se până acum, potrivit alephnews.ro.

Comenteaza