Gest fără precedent la Casa Regală. De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei

Gest fără precedent la Casa Regală. De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei
| Foto: playtech.ro

Archie, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry, nu mai are trecut în certificatul de naștere și prenumele mamei sale. 

Această schimbare a avut loc la o lună după nașterea micuțului, însă acum s-a aflat de ea.

Gestul lui Meghan Markle de a-și șterge numele din certificatul de naștere al lui Archie este considerat un gest fără precedent la casa regală britanică.

Fiul lui Meghan s-a născut pe 6 mai 2019, însă nașterea a fost înregistrată după 11 zile, iar modificarea certificatului de naștere s=a produs la data de 5 iunie, potrivit playtech.ro.

Astfel că în loc de prenumele Meghan, la rubrica ”mama” este notat titlul nobiliar ”Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex”. Această schimbare s-a produs atunci când au apărut și primele informații despre ruptura dintre Harry și William, dar și restul casei regale britanice.

Spre deosebire de Meghan, Kate Middleton apare cu numele mic pe certificatele de naștere ale celor trei copii ai săi. Așadar, gestul lui Meghan Markle pare a fi unul neobișnuit, titrează jurnaliștii britanici.

Însă Harry ar putea să revină în Marea Britanie ca să-și vadă rudele, în intervalul iunie-iulie 2021, atunci când bunicul lui, prințul Philip va împlini vârsta de 100 de ani și tot atunci va fi descoperită și o statuie în onoarea prințesei Diana. Este probabil ca nici Meghan să nu-l însoțească, conform persoanelor apropiate.

Va fi prima dată când prințul Harry se reunește cu familia regală de când a luat controversata decizie de a renunța la atribuțiile sale și de a se muta în Statele Unite anul trecut. Harry va participa în iunie pentru a marca 95 de ani de la naștere a reginei și a 100 de ani ai ducelui de Edinburgh, mai târziu în acea lună.

„Se pare că va rămâne cu Archie și Harry va fi pe cont propriu”, a spus editorul regal Sunrise, Rob Jobson, despre planurile lui Meghan.
”Ar fi fost o idee bună pentru ea să li se alăture și să pună capăt tuturor zvonurilor, speculațiilor și discuțiilor”, a mai spus el.

Comenteaza