Prințul Harry și Meghan Markle au recunoscut că au mințit în interviul cu Oprah. Care e situația de fapt

Prințul Harry și Meghan Markle au recunoscut că au mințit în interviul cu Oprah. Care e situația de fapt

Prințul Harry și Meghan Markle au recunoscut că au mințit în cadrul interviului realizat de jurnalista Oprah Winfrey.

După ce în urmă cu două săptămâni Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit detalii despre nunta lor secretă, acum ducii de Sussex au recunoscut că au mințit, spunând că nu s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de ceremonia fastuoasă. În timpul ceremoniei, Prințul Harry și Ducesa de Sussex au făcut doar un schimb de jurăminte.

 „ Ceremonia lor cu trei zile înainte de nunta lor nu a fost o căsătorie. Ei au schimbat în privat jurăminte personale cu doar câteva zile înainte de nunta lor oficială/ legală de pe 19 mai  ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex.

De asemenea, în cadrul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry  au susținut că au fost căsătoriți de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, în grădina din spatele palatului Kensington.

„  Nu s-au căsătorit cu trei zile înainte în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la întocmirea căreia am contribuit, le-a permis să se căsătorească la Capela St George din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2019 și a fost văzută de milioane de oameni din întreaga lume. 

A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege. Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris singuri, așa cum e la modă, și și le- au spus că în fața Arhiepiscopului sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”,  a declarat Stephen Borton, fostul cleric șef, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza