DURERE fără margini! Cancerul l-a răpus... o țară întreagă este în doliu

DURERE fără margini! Cancerul l-a răpus... o țară întreagă este în doliu

James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul „Friends” s-a stins la vârsta de 59 de ani.

Actorul anunțase în luna iunie că suferă de cancer la prostată, în stadiu IV.

În vara acestui an, James Michael Tyler a mărturisit în cadrul emisiunii „Today” , difuzată de NBC, că a primit diagnosticul de cancer la prostată în septembrie 2018, în urma unui examen de rutină.

Acesta a mai dezvăluit atunci că din cauza pandemiei de COVID-19 a ratat un control medical, iar cancerul s-a răspândit și în oase. „În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin.

Întrebat dacă și-ar fi dorit să facă ceva diferit, actorul care a intrepretat timp de zece ani rolul lui Gunther în celebrul serial „Friends”, a răspuns: „Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea. Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”.

James Michael Tyler a murit în locuinţa sa din Los Angeles A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a transmis managerul său, potrivit CNN.

Tayler, care a jucat în seriale ca „Scrubs”, „Sabrina, the Teenage Witch” şi „Modern Music”, a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul „Friends”, Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel (Jennifer Aniston), potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza