Doliu în lumea filmului. Un actor celebru s-a stins la 57 de ani

Doliu în lumea filmului. Un actor celebru s-a stins la 57 de ani

Willie Garson, actorul cunoscut pentru rolul din celebrul serial „Sex and the city”, a murit la vârsta de 57 de ani.

Anunțul nefericit al morții actorului american a fost făcut de producătorul executiv al serialului „And like just that”, Michael Patrick King, care a vorbit despre o boală a artistului.

„Familia Sex and the City a pierdut un membru. Uimitorul nostru Willie Garson”, a relatat producătorul serialului legat de moartea celui care a interpretat rolul lui Stanford Blatch, notează The Guardian.

„Spiritul și dedicarea pentru meserie erau prezente în fiecare zi la filmări. El era acolo și ne dădea totul, chiar și când era bolnav.

Îi mulțumim pentru darurile lăsate ca actor și ca om, nu va fi uitat. În acest moment trist, întunecat, ne mângâie amintirea bucuriei și luminii sale”, a mai spus King, mai arată sursa citată.

Postul de televiziune HBO a transmis, prin intermediul reprezentanților, un mesaj trist pentru pierderea suferită, mai ales că regretatul actor Willie Garson făcea parte din această „familie” de 25 de ani.

Confidentul lui Carrie Bradshaw, rol jucat de Sarah Jessica Parker, a lăsat în urma sa multă durere și suferință, dar și numeroase interpretări, care l-au făcut celebru.

„Sunt devastat și copleșit de tristețe… Ai fost un cadou de la zei”, a transmis comediantul Mario Cantone, pe pagina sa de Instagram.

Pe numele său complet, William Garson Paszamant, regretatul actor american s-a născut în New Jersey în 1964. A studiat teatrul și a obținut un masterat în arte plastice la Yale School of Drama.

Primii pași în cinematografie i-a realizat prin roluri mici în mai multe seriale de televiziune populare în anii 1980, printre care se numără: „Cheers”, „Family Ties„ și „LA Law”.

De asemenea, în anii 1990, Willie Garson și-a încercat norocul și în serialele „The X-Files”, „Boy Meets World” și „Friends”. În 1998 a obținut rolul din „Sex and the city”.

Legat de viața personală, regretatul artist, a adoptat un copil în anul 2009, Nathen, care în aceste clipe trece prin momente neplăcute, după cum a lăsat să se înțeleagă din mediul online.

Fiul lui Willie Garson și-a exprimat dragostea și suferința pe Instagram, acolo unde a mărturisit că este gata să-și lasă părintele să plece spre Cer, potrivit fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza