Curierul a blocat-o în casă dar ea a ieșit pe geam. Postarea ei a devenit virală

Curierul a blocat-o în casă dar ea a ieșit pe geam. Postarea ei a devenit virală

O femeie a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie cu ea, în timp ce sărea de pe geam. Asta s-a întâmplat după ce un curier i-a blocat ușa de la intrare cu coletul.

Rachael Sanders, în vârstă de 35 de ani, a fost forțată să iasă pe fereastra sufrageriei sale după ce s-a luptat timp de 15 minute cu uşa de la intrare, încercând să o deschidă.

Curierul a blocat-o în casă dar ea a ieșit pe geam. Postarea ei a devenit virală

„A trebuit să ies pe geamul din faţă ca să văd că şoferul de curierat m-a baricadat în propria mea casă cu coletul pe care mi-l adusese. Nu mi-a venit să cred. Încercam să deschid uşa degeaba. Eram îngrijorată că poate mai e cineva de cealaltă parte, pentru că simţeam că ţinea cineva de clanţa uşii.

M-am panicat. Am încercat cu toată puterea mea. În cele din urmă, după 15 minute, am renunțat și am decis să ies pe fereastră, lucru care nu a durat puțin şi n-a fost prea uşor. Ferestrele nu se deschid atât de larg, așa că nu aveam prea mult spaţiu, dar nu aveam altă opţiune. Slavă Domnului că nu m-a văzut nimeni - nu sunt sigur cum aș fi putut să le explic treaba asta vecinilor. Acum râd când mă gândesc. Văd partea amuzantă” a declarat femeia.

Un purtător de cuvânt al companiei Amazon a declarat că vor investiga incidentul, potrivit The Sun. Postarea amuzantă a ajuns virală pe reţelele de socializare, spre deliciul internauţilor care au făcut, asemenea femeii, haz de necaz, observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza