Cine este călugărița care s-a vindecat de covid-19, la 117 ani. Andre are o poveste uluitoare

Cine este călugărița care s-a vindecat de covid-19, la 117 ani. Andre are o poveste uluitoare
| Foto: playtech.ro

O călugăriță din Franța este cea mai vârstnică persoană care s-a vindecat de Covid-19. Femeia va împlini zilele următoare vârsta de 117 ani.

Călugărița Lucile Random s-a alăturat unui ordin caritabil în anul 1944, luâdu-și numele de sora Andre. În prezent femeia locuiește la un centru pentru vârstnici din Toulon, în sudul Franței. Ea a fost confirmata cu noul coronavirul, deși nu a prezentat simptome de boală. Femeia susține că nu i-a fost teamă de virus.

„Nu, nu m-am speriat pentru că nu mi-a fost teamă să mor… Sunt fericită că sunt cu voi, însă aş vrea să fiu altundeva – să mă alătur fratelui meu mai mare, bunicului şi bunicii mele”.

David Tavella, purtător de cuvânt al căminului de bătrâni Sainte Catherine Labouré, a declarat că măicuța se simte bine.

„O considerăm vindecată. Este foarte calmă şi aşteaptă cu nerăbdare să sărbătorească joi împlinirea a 117 ani.”, a spus el, potrivit playtech.ro.

Bărbatul a mai făcut precizarea că Sora Andre, care deși este oarbă este foarte energică. Ea îşi va sărbători ziua de naştere împreună cu alți rezidenți ai centrului pentru vârstnici, unde călugarița își duce viața.

Bărbatul a mai subliniat faptul că Sora Andre a fost o norocoasă.

Sora Andre s-a născut la data de 11 februarie 1904. Ea este a doua cea mai vârstnică persoană din lume, conform Gerontology Research Group’s (GRG). Cea mai bătrână persoană din lume este japoneza Kane Tanaka, care a împlinit 118 ani la data de 2 ianuarie. De altfel, cei mai în vârstă 20 de oameni din lume din lista GRG sunt toţi de sex feminin.

Etichete
Comenteaza