Ce vedetă a recunoscut că e bisexuală: „Între două femei există o conexiune aparte. De ce să te ascunzi?”

Ce vedetă a recunoscut că e bisexuală: „Între două femei există o conexiune aparte. De ce să te ascunzi?”
| Foto: gsp.ro

Daria Kasatkina, o sportivă rusoaică de 23 de ani a vorbit deschis despre orientarea ei sexuală și îi îndeamnă pe toți sportivii să îi urmeze exemplul.

Kasatkina a purtat un dialog cu cărțile pe masă, la Match TV, în compania Sofiei Tartakova. A abordat mai multe subiecte delicate, de la situația politică din Rusia, la orientarea ei bisexuală. Nu e o tocmai o surpriză varietatea subiectelor de discuție, Daria fiind recunoscută pentru IQ-ul ridicat, atât la nivelul jocului, folosind adesea lovituri neconvenționale, cât și în afara lui.

Daria Kasatkina a abordat foarte detașată subiectul, chiar ea fiind inițiatoare. Exclude o relație cu altă jucătoare din circuit, considerând tenisul „mult prea competitiv pentru a permite asta”.

„În relația dintre două femei există o conexiune aparte, mai ales la nivel emoțional. Între bărbați și femei apar mereu neînțelegeri.

Nu știu de ce bărbații nu își asumă lucrurile astea în sport. Cert e că în Rusia, fiecare dezvăluire e tratată cu mult negativism. Cred că nu e diferit nici în alte părți ale lumii, chiar dacă europenii sunt ceva mai talentați. Cu toate astea, cred că asta e calea corectă. De ce să te ascunzi?”, a spus Kasatkina, potrivit gsp.ro

Daria Kasatkina este una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuitul feminin. Rusoaica a fost măcinată de accidentări în ultimele sezoane, dar acum a revenit mai puternică. A cucerit deja două titluri în anul 2021, unul la Melbourne, trofeul „Phillip Island”, și celălalt acasă, la Sankt Petersburg.

Are și două sferturi de finală la turneele de Grand Slam, ambele în 2018, la Roland Garros și Wimbledon.

Comenteaza