Bebeluşul de doar două luni al unei actriţe din Harry Potter, infectat cu Covid-19

Bebeluşul de doar două luni al unei actriţe din Harry Potter, infectat cu Covid-19
| Foto: Instagram/ Jessie Cave

Bebeluşul de două luni al starului din Harry Potter, Jessie Cave, a fost internat în spital după ce a fost declarat infectat cu Sars-Cov 2.
 

Vedeta Harry Potter a confirmat că fiul ei, Tenn, se află în spital după ce a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus.

Jessie Cave, în vârstă de 33 de ani, a împărtășit pe reţelele de socializare o fotografie cu fiul ei într-un pătuț în timp ce urmărea anunțul de înăsprire a restricţiilor anunţate de preşedintele Boris Johnson pe un laptop.

„Am urmărit știrile despre carantinare dintr-o cameră izolată din spital. Bebelușul este covid pozitiv. Este în regulă și se descurcă bine, din fericire medicii sunt vigilenți și precauți.Această tulpină este super puternică și contagioasă, așa că sper că oamenii vor avea grijă suplimentară în săptămânile următoare. Într-adevăr nu doresc ca acesta să fie începutul anului nou în familia mea. Nu mi-am dorit să mă întorc într-un spital la scurt timp după nașterea lui traumatică” a declarat actriţa cunoscută pentru rolul lui Lavender Brown, iubita lui Ron.

Jessie, care a născut în octombrie, a mulțumit apoi medicilor și asistenților NHS pentru sprijinul acordat.

"Încă o dată mulţumesc pentru asistenții medicali și doctori. Mă face și mai mândră de fratele meu, medic la secţia urgenţe și tatăl meu, medic generalist. Vă rog să-i urați bebelușului o recuperare rapidă. Acum are 9 kilograme, așa că este un băiat mai puternic și mai mare decât era când eram ultima oară într-o cameră de spital (iar acul i-a intrat în mână cu țipete mai puternice și mai puternice. Dragoste și urări de bine pentru toată lumea "

Mama a trei copii, Jessie, l-a născut pe Tenn, pe care anterior îl numea Abraham, pe 21 octombrie, la doar 40 de minute după ce i s-a rupt apa.

Tenn a fost internat în secţia de terapie intensivă imediat după naşterea sa, potrivit observatornews.ro. Ulterior, actriţa și-a putut duce fiul înapoi acasă, unde şi-a cunoscut tatăl, comediantul Alfie Brown.

„A fost o experiență foarte diferită de primele mele două nașteri ... mult mai traumatizantă, mai terifiantă și scăpată de sub controlul meu. În prezent ne aflăm în unitatea neonatală, dar el este un băiat puternic și este cel mai sigur loc pentru el în acest moment”, a spus Jessie la acea vreme.

 


 
 
 
 

 

 

Comenteaza