Accident șocant. 130 de mașini avariate și 6 persoane decedate. Unde a avut loc tragedia

Accident șocant. 130 de mașini avariate și 6 persoane decedate. Unde a avut loc tragedia
| Foto: impact.ro

Sunt imagini șocante după ce șase oameni au murit și 130 de mașini au fost avariate într-un groaznic accident rutier.

Tragedia s-a petrecut pe o autostradă din Texas, SUA, din cauza poleiului, care a făcut imposibilă frânarea atâtor autoturisme.

În carambol au fost implicate tiruri, dube, mașini mici. Toate vehiculele au sfârșit unele peste altele. Când au ajuns la fața locului, polițiștii și pompierii au găsit mormane de fiare care s-au întins pe un kilometru și jumătate.

Mulți dintre pasagerii mașinilor implicate în carambol nu s-au mai putut da jos din mașinile avariate astfel că au avut nevoie să fie descarcerați. Răniții au fost transportanți la spital, iar ceilalți au fost preluați de autobuze și transportați la căldură, întrucât riscau să înghețe din cauza temperaturilor scăzute.

De asemenea, o asistentă care se afla într-una dintre mașinile implicate în accident a povestit presei că a ieșit dintre fiarele contorsionate și a reușit să se prezinte la muncă.

Pe de altă parte, șoferii din România ar trebui să aibă grijă zilele următoare, întrucât vor întâlni drumuri înghețate și în România. Meteorologii Adiministrației Naționale de Meteorologie au anunțat că iarna își va intra în drepturi pentru câteva zile.

Astfel, în această perioadă se vor înregistra temperaturi cu mult sub pragul de îngheț ceea ce va duce automat la drumuri cu polei, potrivit impact.ro.

Comenteaza