A rămas însărcinată la 13 ani cu un băiat de 10 ani. Acum e gravidă din nou

Darya este o copilă a dat nașterea unui alt copil la doar 13 ani. Dar lucurile nu s-au terminat aici, acum, ea este din nou însărcinată.

O minoră din Rusia a rămas însărcinată pe vremea când avea doar 13 ani. Fata a susținut atunci că tatăl  biologic al bebelușului este un băiat de 10 ani. Acum, adolescent a anunţat că a rămas din nou însărcinată şi așteaptă al doilea copil.

Darya Sudnishnikova a devenit celebră pe internet după ce a anunțat că a rămas însărcinată la doar 13 ani. Fata a adunat peste un million de urmăritori pe rețelele sociale, după ce a dezvăluit prima sarcină. Acum, adolescenta a publicat fotografia unui test de sarcină pe Instagram, spunând că este posibil să fie însărcinată pentru a doua oară.

Tânăra le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara. Copila a recunoscut că au întreţinut relaţii intime. „ Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează", este mesajul fetei, care are acum 15 ani.

Darya a născut pentru prima dată la 13 ani, în luna august anul trecut, atunci când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan. Tânăra a povestit în timp ce era însărcinată că adevărul este că a fost violată de un băiat de 15 ani, dar de frică nu a recunoscut la momentul acela. Oamenii legii străini încă fac cercetări în acest caz și ar fi prelevat deja o probă de ADN de la micuţa Emilia.

Deși acum are aproape 15 ani, Darya câștigă bani buni din promovările pe care le face în mediul online. Copila a insistat să păstreze bebelusul, la acea vreme, iar acum câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele sociale.

„ Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a mărturisit adolescenta, potrivit wowbiz.ro.

 
 

 

 

 
 

 

 

Comenteaza