Mirela Vaida, momente tulburătoare! Vedeta a pierdut sarcina în timp ce cânta pe scenă: „A fost eliminată ...”

Mirela Vaida,  momente tulburătoare! Vedeta a pierdut sarcina în timp ce cânta pe scenă: „A fost eliminată ...”

Mirela Vaida a povestit despre un moment foarte trist pentru ea, când a pierdut sarcina în timp ce se afla pe scenă.

„Eu am avut o sarcină extrauterină, dar a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Eu am mai povestit asta. În timp ce cântam, probabil că și din cauza stresului, a oboselii și a zbuciumului și am cântat o noapte întreagă”, spune ea.

Mirela Vaida a mai povestit că sarcina a fost eliminat printr-o hemoragie puternică. Hemoragia a avut loc într-o singură noapte.

Vedeta a mai povestit în cadrul emisiunii că stresul și oboseala și-au spus cuvântul. Ea a mai precizat că atunci când a avut loc tristul eveniment, a cântat toată noaptea.

„Deci s-a eliminat natural pentru că altfel trebuia să ajung ca și tine. Nici nu știam că eram însărcinată, mi-a ieșit după aceea în analizele de sânge, altfel ca și tine, aș fi aflat că sunt însărcinată și m-aș fi dus la ecografie.

Aș fi aflat că este extrauterină și ar fi trebuit să intru în operație”, spunea ea.

Totuși, vedeta a rămas însărcinată și a născut la 33 de ani. Vedeta are acum trei copii, Carla, Vladimir și Tudor. Aceasta se simte împlinită de când a devenit mamă. De altfel, ea este și foarte mândră de cei trei copii ai ei și are numai cuvinte de laudă. În plus, ea îi apreciază foarte mult pe cei mici, potrivit ciao.ro.

Comenteaza