Liviu Vîrciu, tată pentru a patra oară? Anda Călin a fost surprinsă cu o burtică suspectă: „Graviduță?”

Liviu Vîrciu, tată pentru a patra oară? Anda Călin a fost surprinsă cu o burtică suspectă: „Graviduță?”

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, s-a afișat pe rețelel de socializare cu o burtică care le-a dat de gândit fanilor.

 

Liviu Vârciu și iubita lui au doi copii împreună, însă ultima postare a Andei Călin i-a pus pe gânduri pe fanii prezentatorului TV. Mulți dintre ei au crezut că frumoasa parteneră a lui Liviu Vârciu este însărcinată pentru a treia oară.

Anda Călin și Liviu Vârciu formează un cuplu de câțiva ani și au împreună doi copii, pe Anastasia și Matei, iar prezentatorul TV mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Carmina, în vârstă de 21 de ani.

În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu vorbea despre cel de-al patrulea copil și despre posibilitatea de a deveni din nou tătic, mărturisind că, în mintea lui, mai apare uneori dorința de a avea încă un micuț în familie.

Totuși, deși Vârciu spunea atunci că, deocamdată, el și Anda se axează pe creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, ultima postare a Andei Călin i-a pus pe gânduri de urmăritorii ei de pe Instagram.

Partenera de viață a lui Liviu Vârciu a publicat o imagine cu ea, pentru care a primit foarte multe laude. Internauții i-au făcut numeroase complimente Andei Călin pentru frumusețea ei, iar secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de mesajele de admirație. 

„Superbaaa”„/ „Foarte frumoasă”/ „Waww! Waww, la superlativ!”/ „Ești o frumoasă”/„Esti superba”/ „Atât de frumoasă!”/ „Divină!”, i-au scris internauții Andei Călin, în secțiunea de comentarii de la postarea sa.

Totuși, fanii acesteia au observat și un lucru schimbat la înfățișarea ei. Oamenii nu au putut trece cu vederea un detaliu. Acestora li s-a părut că iubita lui  Liviu Vârciu  a adăugat câteva kilograme în plus, ceea ce i-a dus repede cu gândul la o sarcină. Astfel că, urmăritorii Andei nu au ezitat prea mult și au întrebat-o pe aceasta dacă este cumva însărcinată.

Imediat după ce a văzut întrebarea primită, Anda Călin nu a stat deloc pe gânduri și a lămurit întreaga situație. Iubita lui Liviu Vârciu a pus capăt speculațiilor despre o posibilă sarcină, dezvăluindu-le curioșilor că nu așteaptă un copil și că nici nu s-a îngrășat, așa cum i-au spus urmăritorii săi de pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza