Lorena de la „Casa Iubirii”, însărcinată?! Concurenta a făcut primele declarații: „Am aflat că sunt însărcinată de două luni”

Lorena de la „Casa Iubirii”, însărcinată?! Concurenta a făcut primele declarații: „Am aflat că sunt însărcinată de două luni”
| Foto: stirilekanald.ro

Lorena, una dintre concurentele de la „Casa Iubirii”, emisiunea Kanal D, a vorbit public pentru prima dată, despre sarcină.

Lorena de la „ Casa Iubirii” este în stare de șoc, după ce în mediul online au apărut mai multe informații cu privire la o posibilă sarcină.

Lorena și Laurențiu s-au aflat într-o cunoaștere, însă Laurențiu a decis să i-a o pauză, fiind nesigur ceea ce se întâmplă între el și Lorena. În mediul online au apărut mai multe zvonuri, potrivit cărora aceasta ar fi însărcinată.

Iritată de informațiile apărute, concurenta a decis să posteze un video în care să vorbească despre această „sarcină”. Aceasta a glumit pe seama situației și susține că a aflat de pe TikTok că este însărcinată cu tripleți.

„Vă dau o veste bombă. Această veste bombă nici măcar eu nu o știam. Am aflat din mediul online că sunt însărcinată de două luni și că am tripleți. În familia mea nu există nici gemeni, nici tripleți, dar eu am avut acest noroc, această binecuvântare divină să rămân însărcinată cu tripleți. De două luni, da? Vă rog să nu uitați asta, să înregistrați și să rămâneți cu acest video, să vă aduceți aminte toată viața.  Peste vreo 7 luni vom vedea tripleții.”, a glumit Lorena pe seama zvonurilor apărute. 

Zvonurile cu privire la o posibilă sarcină au ajuns și la urechile lui Laurențiu, care a fost asaltat de întrebări în timp ce era live pe TikTok. Concurentul nu înțelege de unde a pornit totul și de ce ar crede cineva că Lorena este însărcinată.

Acesta a glumit pe seama unei posibile sarcini și susține că dacă Lorena chiar este însărcinată, cu siguranță nu este cu el.

 

Comenteaza