Corina Caciuc este însărcinată? Anunțul bombă, făcut chiar de ziua lui Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc este însărcinată? Anunțul bombă, făcut chiar de ziua lui Laurentiu Reghecampf
| Foto: spynews

Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi însărcinată, după ce a postat o poză cu Laurențiu Reghecampf cu descrierea „1+1=4”.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au pus fanii pe jar! Iubita antrenorului a dat de înțeles, chiar de ziua lui, că s-ar pregăti pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Se pare că aceasta ar fi însărcinată, judecând după textul pe care l-a scris în descrierea imaginii de pe rețelele de socializare. Chair dacă sarcina nu a fost încă confirmată, felicitările nu au încetat să apară!

Deși a început într-un moment tumultos, relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc merge din ce în ce mai bine! Cei doi au mers împreună în vacanțe, își cresc fiul cel mic cu iubire, iar acum se pare că cei doi au planuri mari împreună! Iubita antrenorului i-a făcut o urare de ziua lui de naștere, însă ceea ce a atras atenția tuturor a fost textul pe care l-a scris.

În imaginea pe care a postat-o apare fiul lor, Liam, iar în fața micuțului se află un tort. Ei bine, în afară de celebra urare aniversară, Corina Caciuc i-a mai scris lui Laurențiu Reghecampf și textul ”1+1=4”, sugerând astfel că familia lor se va mări curând.

De asemenea, printre hashtag-urile imaginii se află și ”bigbrother”, făcând referire la Liam, primul lor fiu. Acest lucru nu a trecut neobservat de fani, care i-au scris Corinei Caciuc mesaje de felicitare.

 
”Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!”, ”Să înțeleg că mai vine un bebe?”, ”Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au scris fanii, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza